Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB’den hakim projesiyle mesleki eğitim fırsatı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Hatay İl Millî

Hatay Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Hatay İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Hatay Kariyer ve İstihdam Merkezi (HAKİM) Projesi kapsamında mesleki eğitimler aralıksız devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı bünyesinde sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, yiyecek-içecek hizmetleri ve garsonluk alanında 20 kişilik kurs açıldı. Eğitim programı, Samandağ ilçesinde faaliyet gösteren Titus Park’s işletmesinde gerçekleştiriliyor.

Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde kursiyerlere servis teknikleri, müşteri memnuniyeti, hijyen kuralları ve yiyecek-içecek sunumu konularında hem teorik hem de uygulamalı bilgiler aktarılıyor.

Yetkililer, HAKİM Projesi kapsamında düzenlenen kursların iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli personelin yetişmesine katkı sağladığını belirterek, eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlerin istihdam olanaklarının artırılmasının hedeflendiğini ifade etti.