Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kenan Evren ve Toros mahallelerinde halkla buluştu. Karaisalı’da Adana Büyükşehir Belediyesi’nce verilen iftar programına katıldı, Karaisalı Nergizli Köyü’nde, üreticiye tohum dağıttı.

Başkan Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay ile birlikte Kenan Evren Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu, kapalı semt pazarında, pazarcı esnafı ile bir araya geldi, Toros Mahallesi’nde halka hitap etti. Başkan Zeydan Karalar, esnafın içinde bulunduğu ağır ekonomik koşullara ilişkin dertleri, talepleri dinledi ve fikir alışverişinde bulundu. Gittiği her noktada sevgi gösteri ile karşılaşan Başkan Zeydan Karalar, “Benim ruhum ve her şeyim Adana” diyerek bir kez daha Adana’ya adanmışlığını, sevgisini dile getirdi.

"22. Mersin Pediatri Günleri’ başladı "22. Mersin Pediatri Günleri’ başladı

SİYASİ AYRIM GÖZETMEYEN YÖNETİM ANLAYIŞI

Toros Mahallesi’nde miting havasında gerçekleşen halk buluşmasında konuşan Başkan Zeydan Karalar, Adana’ya adanarak, gece gündüz yılmadan, yorulmadan hizmet etmeye önümüzdeki dönemde de devam edeceklerini duyurdu. Gittiği her noktada halkın kendisine sarıldığını belirten Başkan Zeydan Karalar, benimsedikleri dürüst ve siyasi ayrım gözetmeyen yönetim tarzının Adanalıda karşılık bulduğunu ifade etti. Başkan Zeydan Karalar, eşit ve adil bölüşen bir yönetimle; gelişen, dönüşen, güzelleşen Adana’yı hep beraber inşa edeceklerini bildirdi.                                    

HİZMET YAĞMURU SÜRECEK

Önümüzdeki dönemde Başkan Zeydan Karalar; 8 yeni alt geçidi, yeni bulvarları, kültür merkezini, dünya çapında 2 kütüphaneyi, metro, tramvay, nostaljik tramvayı, otogarı, yeni kreşleri, yeni öğrenci yurtlarını, restorasyonları, biyolojik göleti, güneş enerji santrallerini, ilçelere arıtma tesislerini, spor tesisleri ve spor akademisini, mezbahaneyi, afet koordinasyon merkezini, yaşlı yaşam merkezi ve sosyal yardımları Adanalıların hizmetine sunacağını açıkladı.

RAMAZAN AYI; BARIŞ, SEVGİ VE HUZUR AYI…

Karaisalı Belediye Başkan Adayı Av. Fadime Geçioğlu’yla, iftar yemeğinde Karaisalılar’la bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, Ramazan Ayı’nın önemine değinerek, “Ramazan ayı küslüklerin, dargınlıkların sona erdiği bir aydır. Ramazan ayında dargınlıklar son bulsun, barışalım, sarılalım” ifadelerini kullandı.

İftar yemeğinin ardından Nergiz Köyü’nü de ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, üreticiye tohum dağıttı.