Şüpheli bir şekilde kayıplara karışan Gülcay Ekinci ile ilgili iddialar ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında aktarılıyor. 1985 yılında Darülaceze'den evlatlık alındığı öğrenilen Emel hakkında son dakika gelişmesi Müge Anlı'yı sevinç gözyaşlarına boğdu.

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (2 Şubat 2021) neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

1984 yılında 3.5 yaşındayken kaybolan Emel bulundu mu?

Acılarla dolu bir hayat, otogarda mı kaçırıldı yoksa Eminönü'nde mi kayboldu? İnanılmaz tesadüf! 14 yaşında evlenen Fatma Kalay'ın evlat hasreti!

Son dakika gelişmesi Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Canlı yayına çıkan gözü yaşlı annenin hasreti Müge Anlı ile 37 yıl sonra sone erdi.


Kızının bulunduğu haberini alan anne Fatma Kalay'ın gözyaşları Müge Anlı'ya duygusal anlar yaşattı.