Yaşanan bu gelişmelerin ardından Muammer Ay ile ilgili 'sahte hoca' ve 'büyücü' iddiaları ortaya atıldı. Öte yandan küçük elti Hamide, Esra Erol'da programının canlı yayınına bağlanarak evine döneceğini açıkladı. İşte Türkiye'nin konuştu 'Yufkacı Muammer ve Hamideler' olayındaki son gelişmeler...

Esra Erol'da programı işlediği konular ile yine gündemi sarsmaya devam ediyor.
İsimleri Hamide olan iki elti kocalarını terk edip Muammer Ay isimli yufkacıya kaçtı.

Türkiye, merakla bu olayla ilgili gelecek haberleri takip ederken yufkacı Muammer Ay ile ilgili 'sahte hoca' ve 'büyücü' iddiaları ortaya atıldı.


Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Esra Erol küçük elti Hamide'nin İstanbul'a döneceğini bir müjde olarak duyurdu.

Küçük elti Hamide haftalar sonra 'Onlarla bir ilgim olmadığı için çocuklarım ve eşimin yanına geri dönmek istedim. Eltimin Muammer Ay ile ilişkisini bildiğim için korktum. Kaçmaya mecbur kaldım' sözlerine kullandı.
Hamide canlı yayında annesini görünce yaşadığı hisleri 'İzleyince hasta oldum." sözleri ile anlattı. Muammer Ay ve büyük elti Hamide'nin de yayınları izlediğini söyledi.

Hamide ve annesi canlı yayında kavuştu. Hamide ve annesi Emine Hanım gözyaşlarına boğuldu. Emine Hanım 'Allah ayırmasın daha bizi. Çocuksuz durulmaz' sözleri ile duygularını paylaştı.


"BENİM KIZIMI DA O ADAMIN ELİNDEN KURTARIN"
Büyük elti Hamide'nin annesi de yayına bağlanarak 'Benim de kızımı bulun, benim kızımı da o adamın elinden kurtarın' dedi.

Küçül elti ise 'Gelmez, onlar birbirini seviyor'. dedi.


Hamide Duman'ın eşi Mehmet Duman'ın konuya ilişkin açıklamaları;

"Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi.


EŞİM VE YENGEM YUFKACIYA KAÇTI
Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu.

ORTADA GÖZÜ YAŞLI 5 ÇOCUK VAR
Yaşadıklarım çok zor. En azından neden gittiğini bilmek istiyorum. 2 çocuğum var. Kardeşimin eşinin de 3 çocuğu var. Onlar da 14 yıllık evli ve ortada gözü yaşlı 5 çocuk var. Eğer eşim kendi isteğiyle kaçtıysa soyadımı taşımasın artık…

MEHMET DUMAN'A DESTEK YAĞDI
Milyonların konuştuğu olay sonrası sosyal medyada Mehmet Duman'a yüzlerce destek mesajı yağdı.

YUFKACIYA NEDEN KAÇTILAR? OLAY ELTİLER KONUŞTU...
Hamide isimli iki elti bu gelişmelerin ardından Esra Erol'da programına bağlanıp, yufkacıya neden kaçtıklarını anlattılar.

Mehmet Duman'ın eşi Hamide Duman "Kocam baskı yapınca işten çıkmak zorunda kaldım. Ben telefon aldım faturasını ödemedi eşim. Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir.

DAYAK VE ŞİDDET İDDİASI
Dayak vardı, şiddet vardı, geçimsizlik vardı. Kocam beni kadın yerine koymadı. Bana dayaktan sonra yalvardı evleneceğiz. Benden özür diledi "bir daha yapmayacağım" dedi. Ama aldatmaları ve şiddeti devam etti."