Müge Anlı'da işkence itirafı! Çok yiyor diye eli kesilen 88 yaşındaki Fadime Arslan'ın ölümüne ilişkin hamur makineli işkence detayı bir kez daha tüyler ürpertti. Müge Anlı'da ele alınan Manisa'daki işkence görüntüleri Türkiye'yi dehşete düşürdü. 'Bu nasıl vicdansızlık' dedirten olayda yaşanan son dakika gelişmesi herkesi şoke etti. Manisa'nın Selendi ilçesinde oturan 88 yaşındaki Fadime Arslan, geçen ay hayata gözlerini yumdu.


11 Mart'ta yaşamını yitiren Fadime Arslan'ın şüpheli ölümüne ilişkin detaylar Müge Anlı canlı yayınında ortaya çıkıyor. Müge Anlı'da Fadime Arslan cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı.
Yaşlı kadının küçük gelini Fidan Aslan, yine şoke edici iddialar ortaya attı. Aslan, "Kayınvalidem, Fadime Aslan'ın ayağını hamur makinesi sıkıştırıp işkence ediyordu" ifadelerini kullandı.


Fadime Arsla'ın oğlu Ramazan Arslan, Müge Anlı ve ekibine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Annesinin öldüğünü kız kardeşinden öğrendiğini söyleyen Ramazan Bey, yıkanırken annesini morluklarının görüldüğünü fakat düştüğü için öyle olduğunu söylediklerini aktardı.

Annesinin işkence videolarını görünce çok şaşırdığını belirten Ramazan Bey, annesinin kesinlikle bilinçli olarak öldürüldüğünü iddia etti.