Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kan donduran son dakika haberi Müge Anlı canlı yayınında geldi. Öte yandan 2013 yılından bu yana kayıp olan Gülşen Caymaz olayında stüdyoyu buz kestiren bir olay yaşandı. İşte detaylar...

17 Şubat Müge Anlı canlı yayınında Eskişehir'de vahşice öldüren Tokkal ailesi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Öte yandan Gülşen Caymaz olayında stüdyoda gerilim seviyesi arttı. İşte detaylar...


İlkay Tokkal ile ikinci evliliğini yapan Emel Tokkal'ın İzmir'de yaşayan kızı Beyzanur Kayaalp, dün telefonla annesine ulaşamayınca polisten yardım istedi.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri telefon dükkanları bulunan İlkay-Emel Tokkal çiftinin, yeni taşındıkları Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi'ndeki bir apartmanın 5'nci katındaki evine gitti. Kapının kapalı olması üzerine polis ekipler, çilingir yardımıyla içeri girdi.


Evde, İlkay Tokkal (42) ve Emel Tokkal (41) ile çocukları Ali Doruk bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. İlkay Tokkal'ın 7, Emel Tokkal ve Doruk'un 3'er kez bıçaklandığı saptandı.