Melikgazi Belediyesini farklı yendiler 90-30

Tekerlekli Sandalye 3. Lig B Grubu’nda mücadele eden Temsa Adana Engelliler Spor Kulübü sezonun ilk haftasında oynadığı Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübünü baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada 90-30 yenerek sezona farklı galibiyetle başladı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda oynanan ve ev sahibi ekibin üstün oynadığı ve önde götürdüğü maçta TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü maçı 90-30 kazanmayı bildi ve ilk hafta oynan karşılaşmalar sonucunda liderliği de ele geçirdi.

 

Yeni sezonda kendi sahalarında aldıkları farklı galibiyet ile moral bulan TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü çalıştırıcısı İlker Yenigün, sezona farklı galibiyetle başlamalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, bu ligde iddialı olduklarını, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve sporcularına güveninin tam olduğunu ifade etti.

YENİDEN YAPILANDIK

Temsa Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk ise, yeniden yapılanma içinde olduklarını, hedeflerinin 2017 yılında mücadele ettikleri Süper Lig’e yeniden yükselmek olduğunu söyledi. Gürsel Kocatürk, “ Geçtiğimiz sezonlarda çeşitli maddi sıkıntılar nedeniyle kadro kurmakta oldukça zorlandık. Pandemi ve yaşanan aksaklıklar nedeniyle ara verdiğimiz lige yeniden katılarak 3. Ligden başladık. Yeni oluşturduğumuz kadromuz ile sıkı şekilde çalışarak belirlediğimiz hedeflere ulaşmak istiyoruz. Takımıma zorlu lir maratonunda güveniyor ve başarılar diliyorum. Tüm basketbol severlerin ve yetkililerin kulübümüze ilgi göstermelerini bekliyoruz" dedl..