Türkiye Jokey Kulübü tarafından Adana Yeşiloba Hipodrumu’nda düzenlenen Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu’nu Asrın Pehlivan isimli atıyla Jokey Ayhan Kurşun kazandı.

 Türkiye Jokey Kulübü tarafından şimdiye kadar 5 kez düzenlenen Pozantı Belediye Başkanlığı koşusunun 6'ıncı koşusunda kum pistte 1.900 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen günün altıncı koşusuna 8 at katıldı. Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusunu izlemeye Belediye Başkanı Mustafa Çay, Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk katıldı. 

ÖDÜLÜ BAŞKAN ÇAY VERDİ

Koşunun ardından şeref tribününde gerçekleştirilen ödül töreninde, yarışı kazanan atın sahibi Anıl Köseoğlu özel yaptırılmış yarış atı figürü ödülünü Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın elinden aldı. Pozantı Belediye Başkanlığı koşusunu kazanan jokey Ayhan Kurşun ve at sahibi Anıl Köseoğlu'nu tebrik eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Kurtuluş Savaşında il merkezi olan Pozantı, Adana Yeşiloba Hipodromunda canlı yayınla tanıtılması ve Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu olarak isimlendirilmesi ilçemizin tanıtımı açısından son derece gurur verici oldu. Bu memleket hak ettiği vizyon ve değerini çok şükür ki buldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Mustafa Çay, duzenlenen koşu nedeniyle Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp'e de bir buket çiçek hediye etti. Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusunun ikincisi Özgalip, üçüncü ise Kadhan isimli yarış atları geldi.