ADD Adana Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıl Dönümünü Muhteşem Bir Baloyla Kutlayacak

Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıl Dönümünü Prof. Dr. Ahmet Saltık' ı Konuk Edeceği bir baloyla kutlayacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şubesi Başkanı İsa Kayadan ve yönetiminin organize ettiği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıl Dönümü kutlaması programında, onur konuğu yapacağı Prof. Dr. Ahmet Saltık' lâ birlikte bir çok seçkin Türk aydınının katılımıyla birlikte büyük bir coskuyla kutlayacak.

Bu gün 19:00 da, Adana Barosu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek olan kutlamaya, büyük ilgi ve kutlamanın gerçekleşeceği salonun kapasitesinin bir anda dolması da, ADD Adana Şubesi Başkanı İsa Kayadan ' da ki heyecanı daha da arttırdı.

Kayadan, akşam ki Cumhuriyet balosuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada da : " Dernegimizin her yıl geleneksel olarak kutladığı Cumhuriyet Bayramı Balosuna, her geçen yıl daha da ilginin artması bizlerde de mutluluk ve heyecan yaratmasının yanı sıra, Cumhuriyet'e olan inancın çığ gibi büyüdüğünü görmek, gelecekte ki güzel günlerin işaretidir de. Bu yıl ki balomuzun onur konuğu, Sayın Prof. Dr. Ahmet Saltık' tır, kendisine de sonsuz teşekkürler ediyorum. " dedi.