Süper Lig'in 17. haftasında Konyaspor ile Galatasaray, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile berabere kalarak zirveyi Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, yeşil-beyazlı ekip karşısında da istediğini alamadı. Cimbom, deplasmanda Konyaspor'a 4-3 mağlup oldu.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER
Mücadelenin ilk yarısında iki takım da etkili bir futbol ortaya koyamadı. Maçın 41. dakikasında Konyaspor Daci ile öne geçerken, bu gole 45. dakikada Diagne cevap verdi. Yıldz forvet, fileleri havalandırdıktan sonra Omar'ın formasını açarak golü arkadaşına armağan etti.

İkinci yarıya Konyaspor adeta golle başladı. 46. dakikada sahneye çıkan Daci, hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atarak takımını yeniden öne geçirdi.

SON BÖLÜM NEFES KESTİ
Maçın 77. dakikasında Galatasaray penaltı kazandı. Diagne önce penaltıyı kaçırdı ancak hakem Arda Kardeşler, kalecinin önde olduğunu belirterek penaltıyı tekrar ettirdi. Diagne bu kez meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skora denge getirdi.

Müsabakanın 80. dakikasında bu kez Uğur Demirok Konyaspor'u penaltı vuruşundan öne geçirdi. Karşılaşmanın son bölümünde Kravets ve Oğulcan Çağlayan'ın golleriyle maç 4-3 sona erdi.

Öte yanda Konyaspor'un deneyimli teknik adamı İsmail Kartal, 80. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı.