MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Cumhuriyete, bu kıymetli esere, bu eserin meydana getirdiği milli kazanımlarımıza canımız pahasına da olsa sahip çıkacağız. Dün olduğu gibi bugün de milli varlığımıza, devletimize yönelen her hain ve hasım emelin karşısında çelikten birer kale gibi durmaya, lider ülke Türkiye ülküsüyle durmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

“Cumhuriyete canımız pahasına da olsa sahip çıkacağız!

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Cumhuriyete, bu kıymetli esere, bu eserin meydana getirdiği milli kazanımlarımıza canımız pahasına da olsa sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

Avcı’dan 29 Ekim mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda “Türk Milleti olarak emperyalist kuşatmalara, sayısız ihanetlere rağmen çok ağır bir yokluk sürecinde Milli Mücadeleyi kazanarak milli yönetim esasına dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun doksan dokuzuncu yıl dönümünü coşkuyla, gururla kutluyoruz.” ifadesini kullandı.

“Cumhuriyet yılmaz bir iradenin eseridir”

Avcı, devamla şunları söyledi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ sözleriyle anlamlandırdığı Türkiye Cumhuriyeti, milli egemenliğimizin, milli birlik ve beraberliğimizin güvencesidir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi Türkiye Cumhuriyeti bağış, lütuf veya hediye değildir; her şeyden önce inancın, yılmaz bir iradenin eseridir.”

“Lider ülke Türkiye ülküsüyle…”

Bünyamin Avcı şöyle devam etti:

“Cumhuriyete, bu kıymetli esere, bu eserin meydana getirdiği milli kazanımlarımıza canımız pahasına da olsa sahip çıkacağız. Dün olduğu gibi bugün de milli varlığımıza, devletimize yönelen her hain ve hasım emelin karşısında çelikten birer kale gibi durmaya, lider ülke Türkiye ülküsüyle durmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

“Atatürk’ü, şehitlerimizi rahmetle anıyorum”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Bu vesileyle Milli Mücadelemizin Önderi, Devletimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kurucu kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum.”

 

--

MHP Adana İl Basın Bürosu (322) 4581882NOT: Bu gönderiyi "istenmeyen ileti-spam" olarak değerlendiriyorsanız lütfen tarafımıza"e-posta" yoluyla bildiriniz.