BUNDAN BÖYLE SIK, SIK SİYASET ARENASI KÖŞESİYLE SİZ OKUYUCULARIMLA BULUŞACAĞIM...

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

1: www.lidersecimanketi.com’da yayınlanan ankete tepki göstererek anketteki adaylara ağır hakaretler yağdıran Siyasetçi Kim?

2: 1 Yılı aşkın süredir Adana’nın en lüks Otelinde ikamet eden Belediye Başkanı Kim?

3: Günlüğü 1790 TL olan Adana’nın en lüks otelinde ikamet eden ve Otel faturasını Belediyeye fatura ettiren Belediye Başkanı Kim?

4:Hangi Belediye Başkanın Kardeşi hangi Belediyenin kasasını yönetiyor?

5: Büyükşehir Belediye Başkanlığını ancak ben kazanırım diyerek Büyükşehir adaylığına hazırlanan ünlü işletmeci kim?

6: Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın Sarıçam’da destek kaybetmesi için büyük çaba sarf eden ve altını oyan Bürokrat kim?

HERKESİ POTANSİYEL RAKİP GÖREN İL BAŞKANI

Bir parti düşünün Partinin İl Başkanı herkesi kendisine potansiyel rakip olarak görüyor. Yönetim ve divan dâhil kimseyi adam yerine koymuyor. Ne etkinlikte ne de herhangi bir çalışmada yönetime haber vermeden her işi tek başına götürmeye çalışıyor. Ayrıca bu il Başkanı adeta istenmeyen adam ilan edilmiş vaziyette önümüzdeki günlerde bu il Başkanını görevden alacakları şimdiden konuşulmaya başlandı bile bekleyelim görelim

NERESİ OLURSA ADAYIM FARK ETMEZ

Bir Siyasi partinin Başkanlık divanında bulunan bir büyüğümüz Önümüzdeki Yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylığını kesinlikle düşünüyorum diyerek kararlığına vurgu yapıyor nereye adaylığını düşünüyorsun diyenlere cevabı çok ilgin fark etmez İster Sarıçam, İster Çukurova İsterse de Seyhan olsun kesinlikle adayım diyor