MHP Adana İl Başkan Yardımcısı ve Adanalı İş İnsanı Ahmet Kurtgöz, yeni yıl dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Bir miladi yılı daha geride bırakırken, geçmişe duyduğumuz özlem ile güçlendirdiğimiz sinelerimizi, yarınlardan emin olacak şekilde fikirlerle yüklediğimiz akıllarımızla birleştirip, geleceğe daha güvenli şekilde yürümeye devam ediyoruz.

Merhum Peyami Safa’nın “milli menfaatini başa, şahsi menfaatini aşağıya alan, milli bir ahlaktan başka can kurtaran aramayınız” ifadesinin teşkilatlanmış hali olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket, geride bıraktığımız 2021 yılını da, kurulduğu günden bugüne olduğu gibi, yine tarihe geçecek fedakarlıklarla kapatmıştır.

Türk milletine düşman olanların, hasetlik çekenlerin, memleketi bölge, bölge ayırmaya çalışanların, kendi şehrini diğerine üstün tutmaya çalışanların bütçeleri, bu miladi yılda açık vermiş, yalnızca Allah’ın rızasını gözeten ülkücülerin heybesi yine mazlumların, kimsesizlerin duaları ile dolmuştur.

Milliyetçi Hareket’e gönül vermiş her bir dava arkadaşımızın gerek maddi gerek manevi olarak teşkilatlarına sahip çıkarak ortaya koydukları bu irade, hiç şüphe yok ki yarın vatan toprakları üzerinde hayat sürecek olan evlatlarımız tarafından minnetle yad edilecektir.

Bu kutlu yolda birlikte görev yaptığımız başta ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, kayıtlı üyelerimiz olmak üzere; isimli, isimsiz binlerce Türk İslam Ülkücüsü, Milliyetçi Hareket Partisi gönüllüsü dava arkadaşlarımıza verdikleri mücadeleler sebebiyle Teşekkür ediyor. Saygılarımı sunuyorum.