Vatandaşlarımıza hizmet vermekle mükellef olan herkesin, her kurumun siyasi ön yargılardan kurtularak insanlarımızı mağdur eden değil; mamur eden bir çabanın içinde olması lazım geliyor.”

Başkan Avcı’dan yeni yıl mesajı!..

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Adana’mızın her alanda kalkınması, vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunulması hepimiz için önceliklidir. Sorumluluk taşıdığımız her kurumda, her alanda bu amaçlarla gayret veriyoruz.” dedi.

Avcı’dan yeni yıl mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yeni yıl mesajında 84 milyonu ayrımsız kucaklayan bir siyasi duruşu temsil ettiklerini, Adana’da da aynı sorumluluk içinde çalıştıklarını ifade etti. Avcı “Ülkemize, milletimize adanmış sarsılmaz milli bir duruşu temsil eden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve liderliğini yaptığı Ülkücü-Milliyetçi Hareket, her bir vatandaşımızın huzurunu, mutluluğunu, güvenliğini ve refahını temin gayesini taşımaktadır. Güzel şehrimiz Adana’da da gerek teşkilatlarımızla, gerekse belediyelerimiz ve meclis üyelerimizle aynı anlayış ve sorumluluk içinde çalışıyoruz.” mesajı verdi.

“Mağdur eden değil, mamur eden”

Başkan Bünyamin Avcı “Adana’mızın her alanda kalkınması, vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunulması hepimiz için önceliklidir. Sorumluluk taşıdığımız her kurumda, her alanda bu amaçlarla gayret veriyoruz. Yoğunlaştığımız bu hedeflerin ise ancak birlik ve beraberlik içinde başarılacağına inanıyoruz. Partizanlık duygularıyla vatandaşlarımızı işinden, aşından eden anlayışların terk edilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımıza hizmet vermekle mükellef olan herkesin, her kurumun siyasi ön yargılardan kurtularak insanlarımızı mağdur eden değil; mamur eden bir çabanın içinde olması lazım geliyor.” ifadesini kullandı.

 “Yeni yıllarını içtenlikle tebrik ediyorum”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı mesajını şöyle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın yeni yıllarını içtenlikle tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah ülkemizin, milletimizin dirliğini, düzenini bozmasın, devletimizi güçlü, milletimiz mutlu kılsın. Son iki senede tüm vatandaşlarımızı etkileyen Covid-19 ve türevi virüslerden kurtarmasını, adım atacağımız 2022’de esenlikler, bolluk ve beraket getirmesini niyaz ediyorum. Bu vesileyle; tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi, insanlarımıza güzel hizmetler sunarak aramızdan ayrılmış tüm geçmişlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.”

 

--

MHP Adana İl Basın Bürosu (322) 4581882NOT: Bu gönderiyi "istenmeyen ileti-spam" olarak değerlendiriyorsanız lütfen tarafımıza"e-posta" yoluyla bildiriniz.