Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 2021’de yaşanan olumsuzlukların ardından yeni yılı tazelenen umutlarla karşıladıklarını belirtti. Akay, “Yeni yılda da halkımızın acılarını paylaşıp, mutluluklarına ortak olmak, onların daha mutlu, daha refah, daha huzurlu bir kentte yaşaması için çalışacağız. Yeni yılın tüm dünyaya ve ulusumuza sağlık, refah, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.

SEYHAN’I GELECEĞE HAZIRLAYACAK PROJELER

Başkan Akay yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, Covid-19 pandemisi ve ekonomik kriz gölgesinde geçen 2021’in sonuna gelindiğine işaret etti. Seyhan Belediyesi’nin geride kalan dönemde halkın öncelikleri doğrultusunda hizmet ürettiğini aktaran Başkan Akay, 2022’de Seyhan’ı geleceğe hazırlayacak projeleri yaşama geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Başkan Akay, “Seyhan’ın ve halkımızın sorunlarına hem gerçekçi hem de sürdürülebilir çözümler üretiyoruz. Üreten belediyecilik hizmetlerimizin yelpazesini 2022’de genişletip, Seyhan’ı üreten, kazanan, kazandığını paylaşan bir belediye haline getirme çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

SEYHAN’DA DAYANIŞMAYI BÜYÜTECEĞİZ

Çağdaş, refah, huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir Seyhan’ı Seyhanlıların desteğiyle inşa etmekte kararlı olduklarını dile getiren Başkan Akay, mesajında şunları dile getirdi:

“Geride kalan 2021’de Covid-19 pandemisinin ve ekonomik krizin olumsuzluklarını hep birlikte yaşadık. Acısıyla, tatlısıyla bu olumsuzlukları geride bırakıp, yine yıla tazelediğimiz umutlarla giriyoruz. Yeni yılda tüm bu olumsuzlukların son bulması en büyük arzumuz. Yeni yılda Seyhan’da ‘dayanışma’yı büyütüp, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş medeniyet hedefi doğrultusunda, üretmeye, kentimize, ülkemize ve Cumhuriyetimize değer katmak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm dünyaya ve ulusumuza sağlık, refah, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum”