Seyhan’ın adını şampiyonaya yazdılar, Akay’dan ödülü kaptılar

Akay; Seyhan Belediyespor’un şampiyon sporcularını ödüllendirdi

Şampiyon sporculardan Akay’a ziyaret

18-22 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen ve Sakarya Meydan Muharebesinin 100. Yılı anısına gerçekleştirilen Minik-Yıldız Türkiye Muay Thai şampiyonasında dereceye giren Seyhan Belediyespor Kulübü sporcuları, Başkan Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti. Başkan Akay, şampiyonada Seyhan’ın adını en üst seviyeye çıkaran sporcuları kutladı ve ödüllendirdi.

 18-22 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen ve Sakarya Meydan Muharebesinin 100. Yılı anısına gerçekleştirilen Minik-Yıldız Türkiye Muay Thai Türkiye şampiyonasında biri Türkiye şampiyonluğu olmak üzere 6 derece elde eden Seyhan Belediyespor Kulübü sporcuları, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret etti.

AKAY “HEDEFİMİZ MİNİK SPORCULARIMIZI TÜRK SPORUNA KAZANDIRMAK”

Yıldız ve Minik sporcuların başarılarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Akay başarılarından dolayı sporcuları ve eğitmen

 SPORCULARAKAY ZİYARET.rar

lerini kutladı.  Spora her zaman destek verdiklerini anımsatan Başkan Akay “Hedefimiz çocuklarımızı sporla tanıştırmak, yeteneklerini ortaya çıkarmak, desteklemek ve Türk sporuna armağan etmektir. Bunu yaparken çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan da korumuş oluyoruz. Bugüne kadar desteklediğimiz, eğitimlerine katkı verdiğimiz çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Akay daha sonra Yıldız ve Minik kategorilerde başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

AKAY’A MUAY THAİ MİLLİ TAKIM FORMASI

Ziyarete katılan Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal ve Antrenör Hasan Güder katkılarından dolayı Başkan Akay’a teşekkür ederek Muay Thai Milli takım forması hediye etti. Ziyarete Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal ve Antrenör Hasan Güder, sporcular ve aileleri katıldı.