DEVA Partisi Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği Aşure Etkinliği’ne katılanlara teşekkür ederek konuşmaya başlayan İl Başkanı Sadullah Kısacık, ‘’Birlik, beraberlik, bolluk ve bereketin simgesi Aşure Günü’müz mübarek olsun. Rabbim ibadetlerimizi, iyiliklerimizi ve iyi dileklerimizi kabul etsin. DEVA Partisi ADANA ailesi olarak böyle bir organizasyon gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İl Yönetim Kurulu Üyelerime, İlçe Başkanlarıma, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve partimizin değerli üyelerine minnettarım. ‘’Ülkemizde, gönül ve kader birliği paylaştığımız coğrafyalarda yaşanan bütün acı hatıraların son bulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’ dedi.

 

Kerbela Hadise’sinin yıl dönümünü anarak sözlerine devam eden Kısacık, ‘’Hazreti Hüseyin Efendimiz ve bütün Kerbela şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Hiçbir mezhep ve meşrep ayırt etmeksizin hepimizin, adalet, vicdan, zulme başkaldırı ve hoşgörü timsali Hazreti Hüseyin’in safında olmamız çok mühim bir meseledir. Yezid’e karşı tarafımız Hazreti Hüseyin ve Kerbela şehitlerimizin tarafıdır.’’ diyerek sözlerine devam etti.

 

İl Başkanı Sadullah Kısacık sözlerine son verirken, ‘’Milli ve manevi günlerdeki bu birlik ve beraberliğimiz, bütün vatandaşlarımıza açık organizasyonlarımız pandemi koşullarına riayet ederek devam edecektir. DEVA Partisi olarak milletimizle birlikte bütün sevinç ve üzüntüleri beraber paylaşmakta kararlıyız.’’ ifadelerini kullandı.