MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcıdan 23 Nisan mesajı...

Zaman ve şartlar değişmiş olsa da içinde bulunduğumuz zaman diliminde her zeminde milli mücadelemiz devam etmektedir.

Milli Mücadelemiz devam ediyor

Milletimiz muazzam bir destan yazdı

ADANA Milliyetçi Hareket Partisi MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Zaman ve şartlar değişmiş olsa da içinde bulunduğumuz zaman diliminde her zeminde milli mücadelemiz devam etmektedir. dedi.

GURURLA MUTLULUKLA İDRAK EDİYORUZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle mesaj yayımlayan Bünyamin Avcı

Yüce Türk Milletinin hür iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıl dönümünü gururla mutlulukla idrak ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürkün liderliğinde ordular kurup Milli Mücadeleyi sevk ve idare eden Yüce Meclisimiz bugün dahi egemenlik haklarımızın yegâne ve alternatifi olmayan üssüdür. diye konuştu.

MİLLETİMİZ MUAZZAM BİR DESTAN YAZDI

Başkan Avcı Asil ve aziz milletimiz bir taraftan ölümcül bir savaşın içinden çıkmış diğer taraftan ihanet ve husumet kuşatmasını yarmış Osmanlı Devletinin küllerinden yeni bir devlet kurarken aynı zamanda milli iradeyi tercih ve tesis etmek suretiyle tarihte eşi olmayan muazzam bir destan yazmıştır. ifadesini kullandı.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TEMSİLCİLERİ AYNI ÇATI ALTINDA

Bünyamin Avcı şunları söyledi:

101 yıl önce kurulan Gazi Meclisin çatısı altında bugün ne acıdır ki Türkiyeyi bölmeye yeminli eli kanlı PKK terör örgütünün temsilcileri de vardır. Dahası birçok siyasi parti bu örgütün siyasi uzantılarıyla açıktan ittifak yapmakta küresel güçlerin hesabına 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖyle birlikte hareket etmektedirler.

ZİLLET ÇUKURUNA DÜŞÜLMEYECEK

Avcı Zaman ve şartlar değişmiş olsa da içinde bulunduğumuz zaman diliminde her zeminde milli mücadelemiz devam etmektedir. Bir asır önce Ya manda ya himaye diyenlere karşı Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde Ya istiklal ya ölüm diye haykıran Türk Milleti bugün de Ya zillet ya devlet demektedir. Ulu Allahın izni ve yardımıyla zillet çukuruna düşülmeyecek Sonsuza dek egemenlik inancı ve kararlılığıyla kazanan Devletimiz zafer Milletimizin olacaktır. dedi.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı mesajını şöyle bitirdi:

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hayırlara vesile olsun. Bütün çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın bayramını içtenlikle kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ilk Meclisin saygıdeğer üyelerini aziz şehitlerimizi ve tüm milli mücadele kahramanlarımızı hürmetle anıyor hepsine Cenabı Allahtan rahmet diliyorum.

--

MHP Adana İl Basın Bürosu 322 4581882

NOT: Bu gönderiyi istenmeyen ileti-spam olarak değerlendiriyorsanız lütfen tarafımıza e-posta yoluyla bildiriniz.