CHPLİ ALİ MAHİR BAŞARIR: MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ ESNAFIMIZIN YANINDA

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır seçim bölgesi olan Mersinde ilçeleri esnafları ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Dün en son Erdemli İlçesinde CHP İlçe Başkanı Mustafa Kılbaş ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Ticaret Odasını ziyaret ederek ülkenin ve esnafların sorunları ile çözüm önerileri üzerine görüşmeler yaptı.

Görüşmelerin ardından Erdemli İlçe Başkanı Mustafa Kılbaş Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Vedat Uzunbağ ve Erdemli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ile birlikte Erdemli deki esnafları ziyaret eden CHPli Başarır esnafların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini dile getirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesinin esnaflara hazırlamış olduğu ve üzerinde SENI SEVIYORUM yazılı yardım kolilerini dağıttı.

İKTIDAR MAALESEF ESNAFIMIZA GEREKLI DESTEĞI VERMIYOR VERMEK İSTEMIYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçerin esnafın bu zor döneminde yanında olduğunu belirten CHPli Başarır ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ. BU ZOR SÜREÇTE ESNAFLARIMIZIN NELER ÇEKTIĞINI GAYET IYI BILIYORUZ. HAVAALANI IŞLETMECILERINE YANDAŞLARINA HER TÜRLÜ DESTEĞI SAĞLAYAN İKTIDAR MAALESEF ESNAFIMIZA GEREKLI DESTEĞI VERMIYOR VERMEK ISTEMIYOR.  AMA BELEDIYE BAŞKANIMIZ VAHAP SEÇER ANAMURDAN TARSUSA KADAR TÜM ESNAFLARIMIZA GEREKLI YARDIMI YAPIYOR. BÜYÜKŞEHIR BELEDIYEMIZE AIT DÜKKANLARIN KIRASI KONUSUNDA ERZAK  KONUSUNDA VE SU FATURALARINDA DA GEREKLI YARDIMI YAPIYOR VE YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ. MERSIN BIRLIKTE BERABER MUTLU OLMAK ISTIYOR. MERSINI MERSINLI ESNAFIMIZI SEVIYORUZ dedi.