Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf SAĞ VE SOL ELLERİMİZİ KAVUŞTURDUK ORTADA BULUŞTUK VE MİLLETİ OLUŞTURDUK

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf Gönül almak bizim ilk önceliğimiz. İnsanların gönlünü alırsanız oy takdimini zaten onlara bırakmış oluyorsunuz. Bizim tek bir ideolojimiz var. Oda İnsan. İnsan olması bizim için yeterli. Sağ ve sol kavramlarına son derece karşıyız. O yüzden biz sağ ve sol ellerimizi kavuşturduk dedi.

ÖNCELİĞİMİZ İNSANLARIN GÖNÜLLERİNİ ALMAK

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf oy kaygısı için insanların yanlarına gitmediklerini söyledi. Başkan Malgaf önceliklerinin insanların gönüllerini almak olduğunu belirterek Adanalı hemşerilerimizin şunu bilmesini isterim ben. Biz çok ziyaretlerde bulunuyoruz. Şimdi daha çok sahalarda bulunuyoruz. Ama kesinlikle bunu oy olarak gördüğümüzden yapmıyoruz. Bizde ki adap şu: Öncelikle gönül almamız lazım İnsanların önce gönlünü alabilirseniz oy takdimini zaten onlara bırakmış olursunuz. Öncelikle bizim gönül almamız gerekir.

Bizim yola çıkmamızın en büyük nedeni özellikle yerelde ki bunu genel başkanımız da yapıyor genel merkezde. Ama gönül almak bizim ilk önceliğimiz olacak. Biz logomuzdaki o kalplerin mutlak ve mutlak hakkını vermemiz gerekiyor. Çünkü bizim anlayışımızda daha önce neredeydin hangi partideydin ne yaptın tarzında değil. şeklinde konuştu.

SAĞ VE SOL ELLERİMİZİ KAVUŞTURDUK ORTADA BULUŞTUK VE MİLLETİ OLUŞTURDUK Partilerinin yönetiminde bulunan isimlere dahi nereli olduklarını sormadıklarının altını çizen Başkan Malgaf şöyle konuştu: Ben il yönetimimizdeki çoğu arkadaşımızın nereli olduğunu bilmem. Biz nerelisin diye sormayız. Neden sormuyoruz Çünkü sorarsak belki karşı taraftaki bunun bir önem arz ettiğini düşünebilir. Buda bir ön yargıya sebep olur diye gelenlerin çoğuna nerelisin diye sormuyoruz. Daha önce hangi partidendin nereden geldin şeklinde bunu yapmıyoruz.

Biz hiçbir ideolojinin partisi olmayacağız. Bizim tek bir ideolojimiz var. Oda İnsan. İnsan olması bizim için yeterli. Sağ ve sol kavramlarına son derece karşıyız. O yüzden biz sağ ve sol ellerimizi kavuşturduk. Ortada buluşturduk ve milleti oluşturduk. Bu sağ ve sol kavramlarını yıllarca insanları çok yordu. Artık etkisini de kaybetmiş durumda. Bu sağla sol çatışması yüzünden çok ciddi değerler belki ilerde ülkemize çok büyük katkı sağlayacak değerlerimizden olduk biz. Bizde sağ ve sol yok. Zaten insan olması dokunulmazlığı getiriyor.