BAŞKAN TOPUZDAN 5 OCAK MESAJI

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Adananın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Topuz mesajında İstiklal Mücadelesi ile yakılan ateş Anadolunun her köşesinden hissedilerek vatanın bütünlüğünü savunan Yüce Türk Milletinin azmi sevgisi ve kararlılığı ile düşmandan arındırılır iken 5 Ocak 1922 de ise Anadoluda olduğu gibi Adanamız da düşman elinden kurtarılmıştır. Yüce Türk milletinin onurlu mücadelesinde önemli bir yere sahip olan Adanamız kazanılan zaferin 99. Yılında haklı gururunu yaşamaktadırlar.

Bu gurur karşısında Anadolunun her noktasında adı duruşu ve silah arkadaşları ile dünyanın önünde saygı ile eğildiği Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürke minnetimiz daim olacaktır.

Milli Mücadelede bağımsızlık yolunda gösterdikleri dik duruş ile elde edilen zaferin yıl dönümünde 5 Ocak Adanamızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. yıldönümünü kutluyor Gazi Mustafa Kemal Atatürkü silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnet ile bir kez daha anıyorum. dedi.