MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan Milliyetçiler Günü ve bayram mesajı…

"Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halat olan Milliyetçi Hareket Partisi, milli ve manevi değerlerimizi savunmaya, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş harcı olan Türk milliyetçiliği sancağını dalgalandırmaya devam edecektir."

"Dilde, fikirde, işte, acıda, sevinçte, inançta; mazi ve ülküde birlik, Türk milliyetçiliğinin muhtevasında yer bulan değerler bütünüdür. Belirtmek gerekir ki Türk milliyetçiliği asla ayrıştırmaz, ötekileştirmez; daima bütünleştirici ve kapsayıcıdır, birlikte yaşamayı, ortak geleceği savunur."

"Türk milliyetçiliği daima bütünleştirici ve kapsayıcıdır"

"Türk milliyetçiliği, ihanet ve husumetin önündeki aşılmaz kaledir"

"Türk milliyetçiliği milli bekamızın çimentosudur"

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Türk milliyetçiliği, milli birliğimizin, milli bekamızın ve kardeşliğimizin çimentosu; her türlü ihanet ve husumetin ise önündeki aşılmaz kaledir." dedi. BAŞKAN AVCI’DAN 3 MAYIS MESAJI... MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçiler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, en büyük Türk milliyetçisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatından sonra devlet yönetiminde başlayan yozlaşma döneminde 3 Mayıs 1944 tarihi ile hafızalara kazınan, Türk milliyetçilerine yönelik baskıların, zulümlerin ve buna karşı verilen mücadelenin Başbuğ Alparslan Türkeş, Nihal Atsız ve tüm kahramanlarını rahmetle, minnetle, saygıyla andığını ifade etti. "DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK…" "Her ülke sahip olduğu milli ve manevi değerlerini yaşar ve milliyetçilik ile ayakta durur, geleceğe böyle yürür." diyen Avcı, "Dilde, fikirde, işte, acıda, sevinçte, inançta; mazi ve ülküde birlik, Türk milliyetçiliğinin muhtevasında yer bulan değerler bütünüdür" ifadesini kullandı. "AŞILMAZ BİR KALEDİR" Avcı şöyle devam etti: "İfade etmek gerekir ki Türk milliyetçiliği, milli birliğimizin, milli bekamızın ve kardeşliğimizin çimentosu; her türlü ihanet ve husumetin ise önündeki aşılmaz kaledir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket'in ve onun Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin sürekli hedef alınması da bu yüzdendir." "SANCAĞI DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEK" MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halat olan Milliyetçi Hareket Partisi, milli ve manevi değerlerimizi savunmaya, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş harcı olan Türk milliyetçiliği sancağını dalgalandırmaya devam edecektir." şeklinde konuştu. "BAYRAMI BURUK İDRAK EDİYORUZ" Vatandaşların bayramını da kutlayan Başkan Bünyamin Avcı, "Terörle mücadelede özellikle ramazan ayının son günlerinde ikisi Adanalı hemşehrimiz olmak üzere farklı illerimizden kahramanlarımızı şehit verdik. Bu yüzden bayramı buruk idrak ediyoruz ama düşmanlarımızı sevindirmeyeceğiz, başımızı eğmeyeceğiz, dik durmaya devam edeceğiz. Başta Şehitlerimizin kıymetli aileleri olmak üzere değerli hemşehrilerimin, saygıdeğer vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyor; Rabbimizden, kardeşlik bağlarıyla kenetlenmiş olarak, birlik, dirlik, esenlik içinde daha nice bayramlara hep birlikte erişmeyi diliyorum." dedi.

--

*MHP Adana İl Basın Bürosu (322) 4581882*

*NOT: Bu gönderiyi "istenmeyen ileti-spam" olarak değerlendiriyorsanız lütfen tarafımıza"e-posta" yoluyla bildiriniz.*