Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezince organize edilen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı Adana’da gerçekleştirildi.

İlk olarak Çukurova ilçesinde bulunan Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde basınla kahvaltıda bir araya gelen heyet gün içinde devam eden birçok programda bulundu.

Şehit aileleri, odaların yönetimleri, muhtarlar, ülkücü şehit aileleri ve çeşitli sivil toplum örgütleriyle de buluşan heyet, Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde ise “Güçlü Türkiye-Kadın ve Gençlik” programına katıldı.

Burada Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Milliyetçi Hareket Partisi’nin "İlk Kadın Kolları Başkanı’ unvanının sahibi Selver Gedikbaş’a hediye takdiminde bulundu. Salonda bulunanların yoğun alkışları eşliğinde konuşan Gedikbaş Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir dava partisi olduğunu belirtti.

Çukurova’nın her zaman liderine ve davasına sahip çıkarak genci ile yaşlısı ile Başbuğ Alparslan Türkeş’in yolunda, Liderleri Doktor Devlet Bahçeli’nin izinde yürümeye devam edeceğine vurgu yapan Gedikbaş, kendisini unutmayan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür etti.

“SELVER ANNEMİZ DAVASINA SADAKATİ İLE HEPİMİZE ÖRNEK TEŞKİL ETMEKTEDİR”

Başkan Uludağ ise konuşmasında “Selver Annemiz ilk kadın kolları başkanımızdır. Kendisi ilerleyen yaşına rağmen bugün davasına sadakati, azmi ve inancı ile hepimize örnek teşkil etmektedir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları ile “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında Adana’da gerçekleştirilen programın Sarıçam bölümünde “Güçlü Türkiye-Kadın ve Gençlik” programına katılarak bizlere şeref verdi. Kendisine teşekkür ediyor Cenabı Allah’tan sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.”