Kick Boks Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Pıtırlı, Başkan Cafer Esendemir’i ziyaret etti…

“Sorunları çok iyi biliyorum”

Öz Hilal Kick Boks Başkanı ve Antrenörü İbrahim Pıtırlı, Kick Boks Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıkladı. 28 Ekim tarihinde yapılacak kongre öncesinde Başkan adayı İbrahim Pıtırlı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti. 

Ziyarette Pıtırlı, projelerini şöyle dile getirdi:

“Türk sporunun önemli dinamiklerinden olan  Kick Boks sporunu hak ettiği yere taşımak ve  Kick Boks kulüplerinin antrenörlerinin  sporcularının  Türkiye’deki sıkıntılarını sorunlarını çok iyi bilenlerden birisi olarak  başkan adayı oldum.

BİZİM YÖNETİMİMİZ DE

1-Sorunlardan biri olan  Türkiye şampiyonalarında 1 sporcu günde 4-5 maç yapmak zorunda bırakıldığından dolayı çok büyük sıkıntılar ve sakatlıklar yaşandığını biliyoruz. Bizle beraber minikler,yıldızlar,gençler,ve büyükler  müsabakalarının tarihlerini ayrı ayrı belirleyerek sporcularımızın hakemlerimizin ve antrenörlerimizin  daha rahat ve hakkaniyetli maçlar yönetmelerini sağlayacağız

2- Kick Boks şampiyonalarında  sporcuların kıyafetlerde  marka zorunluluğu yerine standartlara uygun  malzemelerinin kullanılmasının yolunu açarak  sporcularımızı kulüplerimizi ve antrenörlerimizi ağır bir mali yükten kurtaracağız

3-Olağan üstü gelişen kriz dönemlerin de kulüplerimizin maddi  sıkıntılar çekerek kira,elektrik,su ve benzeri sıkıntılarda kurtaracak  destek çalışmalarımızla kulüplerimizi süreci rahat ve sıkıntısız atlatmalarını sağlayacağız.

4-Maalesef müsabakalarımız  devletimizin tesisleri yerine otellerde yapılarak sporcularımızı kulüplerimizi maddi külfete boğan organizasyonları kesinlikle yapmayacağız .

5-Malzeme yardımı olarak tam destek sağlamaya çalışacağız  eldivenlerimizi sporumuzu yapan  ihtiyacı olan sporcularımıza kulüplerimize destek olmaya çalışacağız.”

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise ziyaretten dolayı teşekkür edip kongre öncesinde başarı dileğinde bulundu.