Hemşehrimiz, Ağabeyimiz, Bilge Liderimiz, her fırsatta Adanalı olduğunu dile getirerek bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır.
Sorumluluklarımız ise aynı orandan katbekat fazlasıyla artmıştır. Bu sorumluluklarımızın bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bilge Liderimizin evlatları olarak kendisine layık olma yolunda ilerleyebiliyorsak ne mutlu bizlere.

Bilge Liderimizin Adana üzerindeki tasarruflarını aklı sıra beğenmeyen, Ülkücülüğü adamın adamlığı zanneden, teşkilatçılıktan bihaber şer odakları kendilerince Bilge Liderimizin Adana üzerindeki tasarruflarını mı beğenmemektedir?

Teşkilat üzerinde fitne hesapları olan çevrelerin kışkırtmasıyla kendini Ülkücü zanneden bazı çapsızların konuşmaları, paylaşımları haddini aşmaya başlamaktadır.
Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı olarak “Lider, Teşkilat, Doktrin” ilkelerimizden asla taviz vermeyecek, tartıştırmayacak ve hak edene hak ettiği gibi cevabımızı da sert şekilde vereceğiz.

Gittiği yerin yenisi olanlar, gideceği yerin yenisi olacak olanlar ve fitne odakları Adana’daki bu birlikteliği kaldıramamış, sahadaki elemanlarını kumanda etme yoluyla Milliyetçi Ülkücü Hareket’in üzerine salmaya çalışmaktadır. Hiç şüpheniz olmasın! İl Başkanımızla, Milletvekilleri ve MYK üyelerimizle, belediye başkanlarımızla, geçmiş dönem belediye başkanlarımızla biriz beraberiz.

“Milliyetçi Ülkücü Hareket Adana’da birlik ve beraberlik içerisinde öncelikle 2023 seçimlerine ardından da 2024 Seçimlerine hazırlanmaktadır.”

Adana’da ekmeye çalıştığınız nifak tohumlarında ve bozgunculuk çalışmalarınızda başarılı olamayacaksınız.

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı olarak; Bilge Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin izinden gider, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit YILDIRIM’ın iki dudağının arasından çıkan söze bakarız.