ÇGC ve Dünyagöz protokolü uzattı

  

Geçtiğimiz yıl; Adana’da görev yapan basın emekçileri için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile kurumsal hizmet sözleşmesi imzalayan Dünya Göz Merkezi, protokolün süresini 1 yıl daha uzattı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Cafer Esendemir, Dünya Göz Merkezi adına da Metehan Yardımcı’nın imzaladığı protokole göre; basın çalışanları Dünyagöz Hastanesi hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Dünyagöz Hastanesi ile yapılan hizmet protokolü çerçevesinde, basın emekçilerinin göz sağlığı tedavilerinden indirimli yararlanabileceklerini belirterek, hastane yöneticilerine teşekkür etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, "Gerek mesleki açıdan gerekse de pandemi kaynaklı sağlık masrafları artan basın emekçilerine yardım eli uzatan Dünya Göz Hastanesi yetkililerine teşekkür ederiz. Zaten çok zor şartlar altında görevlerini yerine getirme çabası içerisinde olan meslektaşlarımız; uzun süreli bilgisayar kullanmadan kaynaklı göz sağlığı noktasında çeşitli sorunlar yaşıyor. Bu sorunların tedavisi için meslektaşlarımıza yardımcı olma çabanızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.