MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcıdan buruk bayram mesajı..

Terörle mücadelede ve Mescid-i Aksada verilen şehitleri hatırlatan Avcı Adana Demirsporun Süper Lige çıkmasıyla Adana olarak iki bayramı bir arada ama buruk yaşadıklarını söyledi.

İki bayramı da buruk yaşıyoruz

Sevinci ve acıyı birlikte yaşıyoruz

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Adana olarak iki bayramı birlikte idrak ettiklerini ama bu sevinci buruk yaşadıklarını söyledi.

ADANADA İKİ BAYRAM BİR ARADA...

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Adana olarak iki bayramı birlikte idrak ettiklerini söyledi. Avcı yayımladığı mesajda Nefse ve bedene ağır gelen bir sınavın ardından Rabbimizin ikramı olan Ramazan Bayramına milletçe erişmiş olmanın mutluluğu içindeyiz. Adana Demirsporumuzun şampiyon olup Süper Lige çıkması ise şehrimize çifte bayram yaptırdı. Zorlu geçen mücadele sezonunun ardından Adana bu sevinci hak etmiştir. Bu vesileyle Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sayın Murat Sancakı Teknik Direktör Sayın Samet Aybabayı tüm oyuncularımızı ve teknik kadroyu mavi laciverte gönül veren hemşehrilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Süper Ligde de iri ve diri olacağız. ifadesini kullandı.

ŞEHİTLERİMİZ YARALILARIMIZ VAR...

Avcı şöyle devam etti:

Terörle mücadelede son günlerde verdiğimiz şehitlerimizin acısını unutmadan İdlibde bir Mehmetçiğimiz şehit oldu dört kahraman askerimiz yaralandı. Kudüste ilk kıblemiz Mescid-i Aksada ve Gazzede terör devleti İsrailin saldırıları sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 20den fazla Müslüman kardeşimiz şehit edildi yüzlercesi yaralandı. Doğu Türkistan mutluluğa hasret. Tüm bunlar içimizi sızlatıyor ve bayramı çok buruk idrak ediyoruz. Yüce Allahtan aziz şehitlerimize rahmet yaralılarımıza şifalar diliyorum. Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun birliğimizi daim eylesin. İhanet ve husumet cephesi mutlaka yenilecek Türk Milletinin öncülüğünde İslam Dünyası yeniden ayağa kalkacak. Bu gerçekleşecek mutlaka yaşanacaktır. Rabbimizden o günlerin yakın olmasını niyaz ediyorum.

--

MHP Adana İl Basın Bürosu 322 4581882

NOT: Bu gönderiyi istenmeyen ileti-spam olarak değerlendiriyorsanız lütfen tarafımıza e-posta yoluyla bildiriniz.