DEVA PARTİSİ ADANA KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE SAHAYA ÇIKTI

9 Mart 2020 tarihinde kurulan DEVA Partisi’nin 1. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri ulusal bazda gerçekleşti. Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, Kurucular Kurulu Üyesi Tuğba Tapsız ve tüm DEVA Partisi Adana Teşkilatları şehirde adeta çıkartma yaptı.

DEVA Partisi kuruluş yıldönümü programı, tüm ülke genelinde Genel Başkan Ali Babacan’ın internet üzerinden 81 il teşkilatlarına ve vatandaşlara seslenişiyle başladı. Ali Babacan’ın konuşmasından sonra teşkilatlar eş zamanlı olarak esnaf ve vatandaşlar ile kuruluş yıldönümünü alışılmış kutlamaların dışında kutlayarak gerçekleştirdiler.

Genel Başkan’ın konuşmasının ardından Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, teşkilatıyla birlikte Adana’nın en önemli noktalarında vatandaşlar ile buluştu, esnafın sesine kulak verdi.

Sadullah Kısacık sözlerine; ‘’Herkesin özgürce yaşaması için, ekonomik refah ve adil bir kalkınma hedeflerini iktidara taşımak için kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin 1.kuruluş yıldönümü kutlu olsun!’’ diyerek başladı.

‘’Bugün kuruluş yıldönümü organizasyonumuzu şatafatlı salonlarda değil vatandaşlarımızın yanında yapıyoruz. Geçmişte siyasi düşüncesi ne olursa olsun hemşehrilerimiz Genel Başkanımıza güveniyor. Esnaf sıkıntılı günlerden geçerken ‘’keşke Ali Babacan görev başında olsaydı, bu durumda olmazdık’’ yorumlarını oldukça sık bir şekilde duyuyoruz. DEVA Partisi siyasete yeni bir bakış açısı kazandırdı. Türkiye’de artık yeni bir siyasi kültür inşa edildi.’’ diyerek sözlerine devam etti.

Adana halkının yeni bir arayış içerisinde olduğunu belirten Kısacık: ‘’Partimize sahada olağanüstü bir teveccüh var. Kızılay Caddesi’nde, Çakmak Caddesi’nde ilgi alakayla Kozan Yolu Caddesi’ndeki ilgi alaka aynı şekilde.’’  yorumuyla memnuniyetini dile getirdi.

Sahada oldukça pozitif karşılıklarının olduğunu söyleyen İl Başkanı Kısacık ‘’Kadrolarımız adeta Adanamızın motifi, her renkten, her düşünceden insanlar var. Ortak bir Türkiye, ortak bir Adana idealiyle buluşan bir ekibiz. Hiçbir vatandaşımızdan olumsuz yorum duymuyoruz, ülkenin sorunlarını DEVA kadrolarının çözüme kavuşturacağına hemşehrilerimiz oldukça inanıyor. Vatandaşlarımızdan kopmayacağız, her daim onlarla birlikte olup dertlerine ortak olacağız.’’ açıklamasını yaptıktan sonra, ‘’26 Mart Cuma günü Genel Başkanımız şehrimize, Seyhan İlçe Kongremiz hasebiyle teşrif edecek, tüm hemşehrilerimizi Genel Başkanımızı dinlemeye, Demokrasi Şölenine davet ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.