Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Beytepe'deki evinde ziyaret etti.MHP lideri Bahçeli, Erdoğan'ı kapıda karşıladı. Basına kapalı olarak saat 17.50'de başlayan görüşme sona erdi.

MHP lideri Bahçeli'nin Beytepe'deki evinde basına kapalı gerçekleşen ziyaret yaklaşık 50 dakika sürdü.Ziyarette Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti.

Görüşmenin ardından Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aracına kadar uğurladı.

GÖRÜŞMEDE NELER KONUŞULDU?
Başkan Erdoğan Bahçeli'yi 5 Ocak'ta yine evinde ziyaret etmişti. Daha sonra iki lider 2 Mart Salı günü İnsan Hakları Eylam Planı'nın açıklandığı Cumhur Başkanlığı Külliyesi'nden bir araya geldi.

A Haber Muhabiri Özkan Özcan görüşmeye ilişkin detayları aktardı. Sürpriz bir görüşme olduğunu belirten Özcan, "Erdoğan ve Bahçeli arasındaki görüşmede 'Yeni Anayasa' çalışmaları ön planda olacak. Bundan sonraki süreçte Meclis'te atılacak adımlar iki liderin gündeminde olacak. Daha sonraki gündem meselesi de ekonomi ve terörle mücadele olacak." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'Yİ DARBE ANAYASASINDAN KURTARMAYA KARARLIYIZ"
Başkan Recep Tayyip Erdoğan hafta başında, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Yeni anayasaya ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Kimse bizimle yürümese bile Cumhur İttifakı olarak yeni ve sivil anayasa metnimizi tamamlayıp milletimizin takdirine sunacağız. Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.