MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı: Mehmetçiğe Militan diyen ile doktora hemşireye saldıran zihniyet virüsten daha tehlikelidir. Oysa gerek güvenlik alanında gerekse sağlık alanında devletimizin ve milletimizin bekası için görev yapan tüm çalışanlar birer kahramandırlar. Allah hepsinden razı olsun.

Allah hepsinden razı olsun

Kahramanlara minnettarız

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı 40 yıldır terörle mücadele eden Türkiyenin son bir yıldır görünmeyen bir düşmana karşı da sağlık alanında savaş verdiğini belirterek İki ayrı sahada görev yapan kahramanlara milletçe müteşekkiriz. dedi.

GÜVENLİK VE SAĞLIK ALANI...

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Türk Milletinin sağlığının huzurunun güvenliğinin sağlanmasının milli bekanın temini için hayati derecede önemli olduğunu söyledi. Güvenlik ve sağlık sahasında kaydedilen mesafenin memnuniyet verici düzeyde olduğunu belirten Avcı Kuşkusuz her alan önemli ama bu ikisi güncel mücadelenin devam eden yoğunluğu bakımından daha bir önde konumlanmış durumda. şeklinde konuştu.

HEPSİNE MİNNETTARIZ

Avcı Karda kışta yazın en yakıcı sıcaklarda hainlerin ve düşmanın karşısında bedenlerini siper ederek en zor şartlarda görev yapan canlarını ortaya koyan askerimize polisimize korucumuza aynı şekilde yine gece-gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeden ailesini bırakıp ön cepheye koşan risk alarak Kovid-19 virüsüne karşı vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunan doktorumuza hemşiremize işçimize memurumuza hepsine minnettarız. ifadesini kullandı.

VİRÜSTEN DAHA TEHLİKELİ ZİHNİYET

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Bu vesileyle belirtmek gerekir ki Mehmetçiğe Militan diyen ile doktora hemşireye saldıran zihniyet virüsten daha tehlikelidir. Oysa gerek güvenlik alanında gerekse sağlık alanında devletimizin ve milletimizin bekası için görev yapan tüm çalışanlar birer kahramandırlar. Üzerimizde hakları çoktur. Onlara karşı sevgide saygıda asla kusur etmemeli engel çıkarmamalı aksine yardımcı olmalıyız. Fedakârlığın cefakârlığın vefakârlığın destanını yazan kahramanlarımızdan Allah razı olsun milletçe müteşekkiriz. dedi.

--

MHP Adana İl Basın Bürosu 322 4581882

NOT: Bu gönderiyi istenmeyen ileti-spam olarak değerlendiriyorsanız lütfen tarafımıza e-posta yoluyla bildiriniz.