Adana’da bir kişi öldürüldü

Adana’da gece otomobilde uğradığı silahlı saldırı sonucu bir kişi öldürüldü....

Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Şeyhmus K. yemek yedikten sonra otomobiline bindi. Bu sırada otomobilin etrafına gelen zanlı ya da zanlılar tabancayla ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucu Şeyhmus K. ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti. Polis olay yerine gelerek inceleme başlattı. Çok sayıda tabanca kovanın olduğu olay yerinde otomobilde 7 isabet tespit edildi. Polis zanlı ya da zanlıları bulmak için çalışma başlattı. Şehymus K.’nın cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

17 Ara 2022 - 12:41 Adana- Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Lider Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Lider Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Lider Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Lider Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Adana Markaları

Lider Gazetesi, Adana ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 328 12 89
Reklam bilgi