İlk olarak Şanlıurfa Barosunu ziyaret eden Başkan Karadağ hemen ardından Evren Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret ederek, esnafın sorun ve önerilerini dinledi.Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Karadag ve Şanlıurfa İl Örgütü geçtiğimiz gün bir dizi ziyaretlerde bulundu. Şanlıurfa Barosu Başkanlığına yeni  seçilen  Av. Abdullah Öncel ve yönetimini ziyaret eden Başkan Karadağ hemen ardından Evren Sanayi Sitesi esnafını tek tek gezerek hayırlı işler diledi.

Esnafın zor dönemden geçtiğini belirten Başkan Karadağ ziyaretlerinin sonunda yaptığı açıklamada;"Dün CHP Şanlıurfa İl yönetimi olarak, Şanlıurfa Barosu Başkanlığına yeni  seçilen  Av. Abdullah Öncel ve yönetimini ziyaret ettik. Şanlıurfa'daki sorun ve sıkıntılar hakkında konuştuk. Seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Yeni görevinde Başkan Öncel ve yönetimine başarılar diledik. Hemen ardından Türkiye'nin belkemiği olan Evren Sanayi esnafını ziyaret ettik

. Tek tek dükkanları gezdik, hayırlı işler diledik. Esnafımızın dertlerini dinledik, çözüm önerilerinde bulunduk, istişareler yaptık. Esnaf dertli, zamlardan bıkmış durumda, iflasın eşiğinde olan esnafımız var. Esnafa sözümüz söz. Tüm sıkıntılar bizimle bitecek. Esnaf zamlardan, borçlardan kurtulacak. Esnafın yüzü bizimle gülecek."şeklinde konuştu.