Başkan Ali Avan, Başkanlık Makamını Duru’ya Bıraktı Başkan Ali Avan, Başkanlık Makamını Duru’ya Bıraktı

CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, öğrenciler için yurt ve kütüphane ile ilk düğün salonunu da hizmete açacaklarını söyledi

Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, 2009 yılında kurulan belediyeyi yönetenlerin hizmet yerine başka işlerle uğraştığını, halkçı belediyecilik hizmetiyle Sarıçam halkını tanıştıracaklarını söyledi.

Seyhan Baraj Gölü  çevresini Sarıçamlılar için değerlendireceklerini, Adanalıların  Sarıçam’a akın edeceğini belirten Göçmen, “Karlık köyünden başlatığımız  "Sarıçam'da İktidara Yürüyüş"ü mazbatayı alınca tamamlanacak. “ diye konuştu.

KOOPERATİFÇİLİK BİZİM İŞİMİZ

Modern çocuk parkları, çocukların fiziksel aktivitelerini destekleyen, eğlenceli ve güvenli bir ortam sağlamak amacıyla tasarlanmış özel alanlardan oluşacaktır. Parklarda, çocukların sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunarak aynı zamanda aileler için keyifli bir zaman geçirme imkanı sunacak. Modern çocuk parkları, geleneksel oyun alanlarını aşarak teknolojik yenilikler, özel tasarımlar, eğitimler/kurslar ve güvenlik standartları ile donatılacaktır.